Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

На Житомирщині підприємствам та організаціям рекомендували оптимізувати графік роботи для економії електроенергії

313053208 858908658812583 7655502178303321898 n

Відповідне рішення наприкінці жовтня прийняла Рада оборони Житомирщини!

Необхідність зниження обсягів використання електроенергії усіма користувачами зумовлена низкою терористичних атак росії на енергосистему України. Пошкодження, спричинені ракетними ударами ворога, призвели до дефіциту потужностей, які забезпечують перерозподіл електроенергії між різними областями країни. Це призводить до аварійних та планових відключень електроенергії.

Задля зниження навантаження на енергосистему підприємствам та організаціям рекомендовано оптимізувати графік роботи, щоб максимально зменшити використання електроенергії з 7:00 до 23:00 та особливо у пікові години – з 7:00 до 10:00 та з 18:00 до 23:00. Це дозволить ремонтним бригадам більш ефективно усувати пошкодження та повертати систему до роботи у режимі наближеному до звичайного.

Йдеться про можливий перехід промислових підприємств на роботу у нічні зміни, відтермінування початку роботи торговельних та навчальних закладів, заміну гарячого харчування в школах на сухі сніданки, а також суворе дотримання вже традиційних обмежень на використання вуличного освітлення, рекламної підсвітки та інші.

Рекомендація Ради оборони дійсна з дня прийняття до нових особливих розпоряджень, які будуть прийматися з огляду на стан енергосистеми країни. Обсяг обмежень та оновлені графіки роботи громади затверджують безпосередньо на місцях.

Дякуємо усім за захист енергетичного фронту Держави!

Джерело: Офіційна Facebook-сторінка начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка

Ви тут:Головна На Житомирщині підприємствам та організаціям рекомендували оптимізувати графік роботи для економії електроенергії