Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У Новоград-Волинському районі відзначили та вшанували захисників і захисниць України

310480744 849239859785103 6688123682445874434 n
310476059 849239676451788 9168193469257171098 n

В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від загарбницьких посягань: і в часи козаччини, і під час війн минулого століття. І тепер, під час російсько-української війни, українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків.

14 жовтня 2022 року, у День захисників і захисниць України, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий разом з начальником районної військової адміністрації Іваном Туровським і міським головою Миколою Боровцем завітали до однієї з військових частин Новоград-Волинського місцевого гарнізону та вручили нашим захисникам відзнаки «За заслуги перед Новоград-Волинським районом».

Також вшанували загиблих героїв-оборонців рідної землі біля Меморіалу воїнам, загиблим за незалежність та територіальну цілісність України, і біля Арки пам’яті Небесній Сотні та загиблим учасникам АТО/ООС.

Кожної миті ми повинні пам’ятати та усвідомлювати, що наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

Дякую всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю від російських окупантів.

Разом переможемо, бо за нами правда!

Слава Україні!

Ви тут:Головна У Новоград-Волинському районі відзначили та вшанували захисників і захисниць України