Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Співчуття начальнику Новоград-Волинського районного ТЦК та СП Олегу Куліковському з приводу смерті батька

311342992 475016777998131 3167822867961236454 n
Керівництво та колектив Новоград-Волинської районної ради висловлюють щирі співчуття начальнику Новоград-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олегу Куліковському з приводу тяжкої втрати – смерті батька Вадима Георгійовича, 1947 р.н.
Важко віднайти слова, які би змогли полегшити душевний біль від втрати рідної Вам людини. Світлі спогади про Вадима Георгійовича, який гідно жив та самовіддано тривалий час (1986-2010 рр.) працював завідувачем КП «Ємільчинська центральна районна аптека №19», залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть.
Розділяємо Ваш біль, сумуємо разом з Вами та схиляємо голови в глибокій скорботі.
Вічна пам’ять…
Ви тут:Головна Співчуття начальнику Новоград-Волинського районного ТЦК та СП Олегу Куліковському з приводу смерті батька