Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відвідали передові позиції наших військових в Донецькій області

311566263 474826684683807 3264989359111106752 n
311764328 474827714683704 5015346948541229702 n

Напередодні Дня захисників і захисниць України голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий разом з начальником Новоград-Волинської РВА Іваном Туровським відвідали передові позиції наших військових в Донецькій області.

Відтак, ознайомилися з оперативною обстановкою в зоні відповідальності підрозділів, нагородили військовослужбовців відзнаками «За заслуги перед Новоград-Волинським районом» та передали продукти харчування.

Щоб підтримати наших Героїв та додати наснаги у боротьбу з окупантами, маленькі жителі Брониківської територіальної громади підготували для військових свої малюнки, в яких зобразили синьо-жовті прапори, долоньки, слова підтримки Збройним Силам України.

Також наші захисники отримали окопні свічки, які їм зараз дуже потрібні. Із їх допомогою можна освітити бліндаж чи укриття, зігрітися, приготувати їжу, а також підсушити одяг. Такі свічки важко загасити вітром і можна запалювати неодноразово.

Дякуємо за співпрацю в організації поїздки Миколі Андрущенку (ПП«Alex-Garant»), Олександру Ющенку (ПП «Меблева фабрика «Мірт», ПП «Галекс-Агро») та Віктору Мельнику (ДП «Городницьке лісове господарство»).

Зичимо нашим захисникам козацького здоров’я, незламної волі та витримки! Повертайтесь живими додому.

Перемога обов'язково буде за нами!

Ви тут:Головна Відвідали передові позиції наших військових в Донецькій області