Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Додаток «Параюристи»: гарантована правова допомога та база знань для пошуку допомоги

310613864 468448618651665 6569771894264477100 n

Величезна спільнота українців зараз об’єдналася для того, щоб допомагати військовим та членам їх сімей, медикам, людям, які змушені були покинути дім, дітям, які постраждали від війни.

Водночас українці майже щоденно стикаються з тим, що змінюються закони, алгоритми вирішення найбільш типових правових проблем.

Аби полегшити роботу тих, хто допомагає іншим, українські громадські організації та державні установи спільно створили додаток “Параюристи”.

Додаток стане у пригоді:

- людям, яких цікавлять актуальні алгоритми дій у складних правових випадках (отримання пільг, довідок, статусів, включення в реєстри, розв'язання питань сімейного, трудового права тощо),

- для волонтерів та волонтерок щодо вирішення найбільш типових правових проблем,

- для параюристів та параюристок, які зможуть прямо в додатку отримати безоплатну правову допомогу для своїх клієнтів.

Завантажити додаток “Параюристи” та більше дізнатися про унікальні функції, до яких ви отримаєте доступ, можна за посиланням: https://paralegal.in.ua.

Над додатком спільно працювали Українська фундація правової допомоги, Координаційний центр з надання безоплатної правової допомоги, iDev - Innovation Development, Vasil Kisil & Partners, Громадські радники та Управління дотримання прав людини Національної поліції України за підтримки Mott Foundation

Детальніше читайте на сайті: https://bit.ly/3V4TXL9

Джерело: Безоплатна правова допомога

Ви тут:Головна Додаток «Параюристи»: гарантована правова допомога та база знань для пошуку допомоги