Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Триває підготовка до чергової сесії Новоград-Волинської районної ради

307935152 457121109787698 427259616578906333 n
308172484 457121469787662 6603921835771464375 n

21 вересня у Новоград-Волинській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів.

На профільній комісії розглянули питання порядку денного 13-ї сесії, пленарне засідання якої планується провести 29 вересня.

Зокрема, заслухали інформацію голови районної територіальної виборчої комісії щодо заміщення депутата та обговорили відповідні зміни до складу президії і постійних комісій районної ради.

Крім того, опрацювали питання щодо затвердження списку присяжних Новоград-Волинського, Баранівського та Ємільчинського судів, а також заслухали інформації про хід виконання та зняття з контролю програм, термін дії яких закінчився.

Засідання провела заступник голови комісії Олена Поліщук. Участь взяли голова районної ради Артур Загривий, начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, заступник начальника управління - начальник відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території РДА Андрій Савчук.

Засідання профільної комісії було конструктивним і продуктивним. Депутати прийняли відповідні висновки та рекомендації щодо питань, які внесені на розгляд чергової сесії районної ради.

Ви тут:Головна Триває підготовка до чергової сесії Новоград-Волинської районної ради