Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відповіді на «земельні» питання – за телефоном 0 800 213 103

308183371 458453426317851 1614232339231394152 n

За період дії воєнного стану законодавство, що регулює земельні відносини в Україні, вже кілька разів змінювалося. Тож у людей виникає багато питань, з якими вони звертаються до фахівців системи безоплатної правової допомоги. Громадяни приходять до бюро правової допомоги, відвідують консультаційні пункти, ставлять запитання через онлайн-сервіси системи БПД та телефонують до контакт-центру системи БПД за номером 0-800-213-103.

Уже понад 2 роки система безоплатної правової допомоги долучена до реалізації проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство», серед ключових завдань якого є роз’яснення громадянам механізмів і процедур, як користуватися і розпоряджатися своєю землею. Один із заходів у межах реалізації цієї програми – організація надання безоплатної первинної правової допомоги (правових консультацій та роз’яснень) із земельних питань телефоном.

За 9 місяців 2022 року до контактного центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0-800-213-103 надійшло понад 1,2 тис. телефонних звернень від громадян щодо надання правових консультацій та роз’яснень щодо земельних питань.

Найчастіше додзвонювачі зверталися за правовою допомогою щодо:

-спорів між сусідами щодо меж земельних ділянок (правила добросусідства);

-питання користування земельною ділянкою (оренда, сервітут, емфітевзис, суперфіцій);

-оформлення права власності на земельну ділянку (пай);

-приватизації земельних ділянок під час воєнного стану;

-набуття та відчуження земельної ділянки (паю): договір купівлі-продажу, міни, дарування тощо).

Детальніше читайте на сайті: https://bit.ly/bpdzemlia.

Джерело: Безоплатна правова допомога

Ви тут:Головна Відповіді на «земельні» питання – за телефоном 0 800 213 103