Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Щирі співчуття голові Чижівської територіальної громади

308787827 458879069611902 7069659188333749972 n

Керівництво, депутатський корпус та виконавчий апарат Новоград-Волинської районної ради висловлюють щирі співчуття голові Чижівської територіальної громади Аркадію Ратушнюку з приводу тяжкої втрати - смерті матері Галини Григорівни.

У цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голови у скорботі.

Нехай Бог посилає Вам і усій Вашій родині терпіння, мужність й силу духу, щоб пережити це горе.

Нехай пам’ять про найдорожчу Вашому серцю людину – маму, вічно живе у добрих згадках рідних і усіх, хто її знав та любив.

Вічна та світла пам’ять...

Ви тут:Головна Щирі співчуття голові Чижівської територіальної громади