Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Загинув ще один Герой Городницької громади – Максим Мерзлікін

306285011 557644762822335 4308443637260618726 n

Як повідомляє Городницька територіальна громада, захищаючи Україну від російських агресорів 8 вересня загинув ще один Герой Городницької громади, старший стрілець механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону, старший солдат – МЕРЗЛІКІН Максим Вікторович 1988 р.н.

Загинув під час евакуації до медичної установи після обстрілу російської федерації поблизу населеного пункту Вірнопілля Ізюмського району Харківської області, захищаючи волю та незалежність України, смертю хоробрих.

Новоград-Волинська района рада та Городницька селищна рада висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Ви тут:Головна Загинув ще один Герой Городницької громади – Максим Мерзлікін