Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відвідали пункт гуманітарної допомоги та обговорили нагальні потреби для покращення його роботи

306586511 449693950530414 6780922126049960295 n
306183807 449693530530456 4822136091665376156 n

Із травня для внутрішньо переміщених осіб та малозабезпечених жителів району у м. Новоград-Волинський (вул. Шевченка, 54) працює пункт гуманітарної допомоги.

За цей час допомогу у пункті отримали вже понад 5 тисяч потребуючих. Наразі, люди, які через війну покинули свої домівки і тимчасово проживають у громадах Новоград-Волинського району, мають змогу підібрати тут собі теплі речі та взуття, адже осінню прохолоду вже відчутно.

Вчергове відвідали пункт гуманітарної допомоги та обговорили нагальні потреби для покращення його роботи голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий і директор Благодійного фонду "Нехай твоє серце б'ється", депутатка районної ради Наталія Нагорна.

Відтак, нещодавно для комфорту відвідувачів у пункті встановили стелажі, шафки та полички, де розмістили одяг та взуття.

Крім того, на вході вивісили банер, який безкоштовно виготовило рекламне агентство "Пікассо" (директор - Ніна Підкаура).

Приємно, що внутрішньо переміщені особи допомагають волонтерам активно долучаючись до сортування і розкладання речей. Безперечно, це свідчить про нашу згуртованість та готовність підтримувати один одного у складні часи.

Як отримати або надати гуманітарну допомогу дізнавайтесь за посиланням: https://cutt.ly/XCSsIbz.

Дякуємо усім, хто долучається до важливої благодійної справи.

Нас не перемогти!

Слава Україні!

Ви тут:Головна Відвідали пункт гуманітарної допомоги та обговорили нагальні потреби для покращення його роботи