Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

До 85-річчя Житомирської області буде виготовлено ювілейну марку. Долучайтеся до голосування!

305454699 446334977532978 5813904249592501813 n

Про це інформує Управління культури та туризму Житомирської ОВА.

22 вересня 2022 року виповнюється 85 років із дати створення Житомирської області. З метою відзначення символічної дати, спільно з Укрпоштою, буде виготовлена ювілейна марка із зображенням одного із символів Житомирської області – герба – та проведено процедуру її спеціального погашення.

Протягом серпня у територіальних громадах Житомирщини відбулися місцеві конкурси на визначення кращих ескізів зображень на святкову марку. Саме ескізи переможців місцевих конкурсів і стали претендентами на виготовлення одної ювілейної марки Житомирської області.

Запрошуємо всіх долучитися до обрання кращого ескізу. Голосуйте у Телеграм-каналі Житомирської ОВА за посиланням: https://t.me/zhytomyrskaoborona/3323

За малюнком переможця і буде виготовлена ювілейна марка до 85-ї річниці створення Житомирської області.

Джерело: Житомирська ОДА

Ви тут:Головна До 85-річчя Житомирської області буде виготовлено ювілейну марку. Долучайтеся до голосування!