Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Захищаючи рідну землю від російських окупантів загинув Олексій Чаплигін

304549885 1236884497136189 2975062714239064808 n

Як повідомляє Городницька територіальна громада, 31 серпня надійшла сумна звістка про загибель українського воїна, уродженця Донецької області Старобільського району с.Калинівки Чаплигіна Олексія Борисовича.

Народився 30 липня 1992 року та трагічно загинув 30.08.2022 року внаслідок ракетного обстрілу, захищаючи нашу землю.

Новоград-Волинська районна рада та Городницька селищна рада висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям Героя – Олексія Чаплигіна. Він був чудовим чоловіком жительки Городницької громади Анастасії Юріївни Чаплигіної та молодим батьком, який через війну майже не бачив свою родину.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Ми всі у вічному боргу перед Героєм!

Вічна та світла пам’ять Герою!

Ви тут:Головна Захищаючи рідну землю від російських окупантів загинув Олексій Чаплигін