Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Захищаючи нашу країну від російської навали загинув Валентин Осінський

300379307 1228268624664443 5570811688309147048 n

Як повідомляє Городницька територіальна громада, 18.08.2022 року під містом Харків, захищаючи нашу країну від російської навали, загинув житель смт. Городниця, світла людина, чудовий чоловік, син та батько двох дітей Осінський Валентин Валентинович 02.12.1974 року народження.

Новоград-Волинська районна рада, Городницька селищна рада та уся громада висловлюють щирі співчуття рідним Героя!

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків!

Вічна пам’ять Захиснику!

Герої не вмирають! Слава Україні!

Ви тут:Головна Захищаючи нашу країну від російської навали загинув Валентин Осінський