Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Відійшов у вічність директор ДП «Баранівське ЛМГ» Анатолій Остудімов

299844442 368016332184600 2670646383896283641 n

18 серпня на 61 році життя відійшов у вічність багаторічний директор ДП «Баранівське лісомисливське господарство» Анатолій Олександрович Остудімов.

Мудрий та потужний керівник, чудовий господарник, особистість, яка лишила вагомий слід в історії державної лісової галузі Житомирщини, Відмінник лісового господарства України, Заслужений лісівник України, нагороджений Грамотою Верховної Ради України та орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Керівництво та виконавчий апарат Новоград-Волинської районної ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Вічна і світла пам’ять…

Ви тут:Головна Відійшов у вічність директор ДП «Баранівське ЛМГ» Анатолій Остудімов