Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Увага! Поліція попереджає про масовані фінансові удари шахраїв по гаманцям полісян!

300003008 431046862387967 7208932423857481574 n

Лише упродовж 17 серпня на Житомирщині зафіксовано 6 випадків різних ошуканств. Правоохоронці розслідують обставини і встановлюють причетних. Водночас закликають громадян не втрачати пильності і бути обачними у спілкуванні з незнайомцями щодо будь-яких фінансових питань. Детальніше: https://bit.ly/3QAaCUj

Також правоохоронці наполегливо закликають громадян критично ставитись до будь-яких телефонних повідомлень від незнайомих людей. Ким би вони не називались у розмові, завжди перевіряйте інформацію і ніколи не розголошуйте конфіденційних відомостей про себе, своїх близьких і про власні банківські рахунки. Будьте уважні у питаннях купівлі-продажу через інтернет-мережу. Не поспішайте втрачати заощадження і збагачувати пройдисвітів!

Джерело: Поліція Житомирської області

Ви тут:Головна Увага! Поліція попереджає про масовані фінансові удари шахраїв по гаманцям полісян!