Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Нагадуємо, що з 11 липня в Україні заборонено будь-яке куріння у визначених законом та рішеннями місцевих рад місцях

299676088 428601302638971 9163390582754126316 n

Від 11 липня 2022 року забороняється куріння, вживання та використання тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для куріння, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів у місцях передбачених ст. 13 Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення».

Порушення цієї заборони вперше протягом року тягне за собою попередження або накладення штрафу від 51 до 170 гривень, повторно — від 170 до 340 грн.

До слова, за цей період патрульні винесли на порушників 844 адмінматеріали, 30 з яких за повторне порушення.

Бережіть своє здоров’я та поважайте інших!

Джерело: Патрульна поліція Житомирської області

Ви тут:Головна Нагадуємо, що з 11 липня в Україні заборонено будь-яке куріння у визначених законом та рішеннями місцевих рад місцях