Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна пам’ять та слава Герою – Віктору Груздюку

296211790 5254049634712837 7662028146986690128 n

29 липня 2022 року захищаючи Батьківщину від російських загарбників загинув житель Вишнівської територіальної громади, який народився в с.Кануни Стриївської територіальної громади Новоград-Волинського району – Груздюк Віктор Володимирович 31.12.1979 р.н.

Як повідомляє Вишнівська територіальна громада, після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, в червні 2022 року, Віктора було мобілізовано до Збройних Сил України.

Без тата залишилось двоє діток, ще молодою вдовою стала дружина.. Ми завжди будемо пам’ятати тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну від російських нелюдів, які вбивають, нищать, руйнують…

Щирі співчуття рідним, близьким, друзям... Ніколи не пробачимо та не забудемо смерть кожного нашого Захисника.

Ви тут:Головна Вічна пам’ять та слава Герою – Віктору Груздюку