Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Рятувальники Новоград-Волинщини нагадують про основні вимоги пожежної безпеки у період жнив

295998797 359239746387900 3644625695613142092 n

У період жнив до пожежі може призвести найменша необережність із вогнем у хлібних масивах: кинутий недопалок, іскри від працюючої зернозбиральної техніки, намотування соломи на деталі, потрапляння її на нагріті частини техніки та спалювання сухої рослинності, стерні й рослинних залишків поруч із зерновими посівами.

З метою недопущення виникнення пожеж під час збирання, переробки та зберігання продукції нового врожаю, нагадуємо про основні вимоги пожежної безпеки, яких слід дотримуватись. Важливо забезпечити необхідними первинними засобами пожежогасіння усю техніку, яка залучається до жнив та провести додаткові протипожежні інструктажі з навчанням персоналу діям у випадку виникнення пожеж.

На період жнив у полях повинна чергувати техніка, пристосована для цілей пожежогасіння (трактори з плугом, ємності з водою тощо), що дозволить оперативно розпочати гасіння до прибуття підрозділів ДСНС і запобігти швидкому поширенню вогню. Також, необхідно щоденно проводити очистку двигунів і агрегатів комбайнів від пилу і бруду та перевіряти справність усієї техніки, яка виходить у поле.

Звертаємося до усіх керівників сільгосппідприємств та населення з проханням не використовувати відкритий вогонь та не розводити багаття у пожежонебезпечний період, не курити в місцях збирання врожаю, не здійснювати спалювання стерні і післяжнивних залишків.

Не допустити пожеж у період жнив і зберегти вирощений врожай – це наш спільний обов’язок!

Джерело: Рятувальники Новоград-Волинщини

Ви тут:Головна Рятувальники Новоград-Волинщини нагадують про основні вимоги пожежної безпеки у період жнив