Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна пам‘ять нашому Героєві Гнітецькому Олександру Леонідовичу

292641189 401836781981331 5274589848632767636 n

Чижівська територіальна громада сповіщає про підтверджену загибель захисника України, мешканця села Варварівки ГНІТЕЦЬКОГО ОЛЕКСАНДРА ЛЕОНІДОВИЧА, 12.10.1983 р.н.

Олександр Гнітецький загинув 17 квітня 2022 року, під час виконання бойового завдання біля села Завгороднє Балаклійського району Харківської області, отримавши несумісні з життям бойові поранення.

В Олександра Леонідовича залишилась мама, дружина, сини Даниіл, Владислав та донечка Вероніка.

Новоград-Волинська районна рада та Чижівська сільська рада, усі жителі Чижівської громади висловлюють співчуття рідним та близьким загиблого Захисника України.

Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю Олександра. Нехай добрий спомин про нього, назавжди залишиться в серцях рідних, односельчан, побратимів, усіх хто його знав, любив та шанував.

Герої не вмирають! Слава Україні!

Ви тут:Головна Вічна пам‘ять нашому Героєві Гнітецькому Олександру Леонідовичу