Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Новоград-Волинська громада в тяжкій скорботі…

291022731 336175732039100 7561042184824913337 n

Війна забрала ще одного Героя, Захисника України – капітана Григорія Геннадійовича Мітюкова, 1966 р.н.

Захищаючи рідну землю від російських окупантів 26 червня 2022 року, в результаті ворожих обстрілів загинув капітан, начальник автомобільної служби технічної частини в/ч А4587 Григорій Геннадійович Мітюков.

Новоград-Волинська районна та Новоград-Волинська міська рада висловлюють співчуття родині, близьким та бойовим побратимам Григорія Мітюкова. Схиляємо свої голови в пошані перед пам’яттю бійця!

Нехай земля буде пухом і вічний спокій душі. Світла пам’ять Захиснику!

Ви тут:Головна Новоград-Волинська громада в тяжкій скорботі…