Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Брониківська громада отримала ще одну трагічну звістку

289707020 845824389728962 533897264337313457 n

24 червня Брониківська громада отримала ще одну трагічну звістку. При виконанні бойового завдання 19.06.2022 року в м.Донецьку, у бою за Батьківщину героїчно загинув військовослужбовець 95-ї ОДШБр, рядовий, житель с. Дубівка Несолонського старостинського округу - Кузьменко Олександр Анатолійович.

Народився Олександр (01.02.1972 р.н.) у смт.Широкине, Донецької області. Разом з матір’ю Стрілець Галиною Петрівною у 2019 році переїхали жити до с.Дубівка, де і проживали до цього часу.

Побратими відгукуються про Олександра як про відповідального та чесного військовослужбовця, який користувався авторитетом серед колег та підлеглих.

Новоград-Волинщина та Брониківська земля втратила ще одного вірного сина Батьківщини. Новоград-Волинська районна рада та Брониківська сільська рада висловлюють співчуття рідним та близьким, усім, хто знав Героя…

Вічна пам’ять та слава Олександру! Низький уклін матері… Вибачте, що не вберегли…

Ви тут:Головна Брониківська громада отримала ще одну трагічну звістку