Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Співчуття родині та близьким загиблого Захисника України Івана Мізернюка

289669401 331405049182835 6866363841885570578 n
Жорстока війна навіки зарахувала до Небесного війська ще одного Героя з Новоград-Волинської громади. Захищаючи рідну землю від російських окупантів 18 червня 2022 року під час виконання бойового завдання, внаслідок артилерійського обстрілу в зоні бойових дій загинув солдат, стрілець-помічник гранатометника 1 гранатометного відділення гранатометного взводу військової частини А4347 Іван Володимирович Мізернюк, 1987 р.н.
Новоград-Волинська районна рада та Новоград-Волинська міська рада висловлюють співчуття родині, близьким, друзям, товаришам, посестрам і побратимам Івана Володимировича. В цей скорботний час ми з глибоким сумом розділяємо ваше горе та біль втрати.
Вічна та світла пам’ять Захиснику!
Не забудемо, не пробачимо ніколи!
Ви тут:Головна Співчуття родині та близьким загиблого Захисника України Івана Мізернюка