Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

У районні раді триває підготовка до чергової сесії

288346438 691296151964386 1671958621756172007 n
289176967 5243061449116430 8132830075480665749 n

У рамках підготовки до чергової сесії Новоград-Волинської районної ради VIII скликання, 17 червня працювали постійні комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів і з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування.

Провів спільне засідання депутат районної ради Леонід Левчишин. Участь взяли голова районної ради Артур Загривий, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Руслан Лавренчук, заступник начальника районної військової адміністрації Олександр Паламарчук та начальник сектору моніторингу Новоград-Волинського районного відділу поліції Олександр Антипчук.

Відтак, спершу депутати заслухали основні аспекти звітів зазначених постійних комісій про роботу за минулий рік та інформацію про стан законності, боротьби із злочинності, охорони громадського порядку і результати діяльності Новоград-Волинського районного відділу поліції на території району за 2021 рік.

Також серед питань, які розглянули на спільному засіданні постійних комісій: план роботи районної ради на ІІ півріччя 2022 року; пропозиція перейменування Новоград-Волинського району Житомирської області у Звягельський район; звернення щодо визнання злочинних дій російської федерації, що тривають на території України з 24 лютого 2022 року, геноцидом української нації; звернення до білоруського народу, тощо.

Загалом, засідання пройшло в конструктивному руслі, з обговоренням, внесенням пропозицій та доповнень. Вищезазначені питання комісії погодили та рекомендували їх винести на розгляд пленарного засідання сесії. Із розпорядженням «Про скликання дванадцятої сесії районної ради восьмого скликання» можна ознайомитися на офіційному сайті районної ради у рубриці «Документи-Розпорядження голови».

Ви тут:Головна У районні раді триває підготовка до чергової сесії