Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

З 11 липня 2022 року забороняється будь-яке куріння в громадських місцях

288227391 996039394404988 5512314638612305876 n

Доведено, що #безпечного_куріння_не_існує. А переважна більшість пасивних курців змушені дихати тютюновим димом та вторинними аерозолями проти своєї волі. Як у такому випадку захистити себе та своїх рідних від небезпечних сполук, які курці випускають у повітря?

16 грудня 2021 року Верховна Рада України ухвалила антитютюновий Закон №1978-IX (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1978-20#n296). Його норми мають на меті зменшити привабливість тютюнових виробів, захистити від впливу вторинного тютюнового диму, викидів від електронних сигарет та аерозолю тютюнових виробів для нагрівання у публічних приміщеннях тощо.

Які правила запроваджуються щодо захисту бездимного середовища з 11 липня 2022 року, зокрема, для курців, для суб’єктів господарювання та некурців, читайте у статті https://cutt.ly/UJzNTCa

Виконання законів і турбота про здоров’я людей є вкрай важливими для наближення перемоги України.

Джерело: Житомирський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики

Ви тут:Головна З 11 липня 2022 року забороняється будь-яке куріння в громадських місцях