Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Будь обережним на воді!

286777489 4988476177937817 15793996893708722 n

Аби застерегти населення області від необережності під час відпочинку біля води, рятувальники постійно проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу. Фахівці ДСНС, спілкуючись з відпочиваючими, довели до їх відома статистику загибелі людей на водних об’єктах та їх основні причини. Також нагадали основні правила поводження поблизу води:

-уникати відпочинку в зонах де відсутні рятувальні пости;

-не запливати занадто далеко;

-уважно стежити за дітьми, не підпускати їх самих до води;

-у жодному разі не заходити у воду у стані алкогольного сп’яніння;

-звертати увагу на температуру води.

Шановні громадяни! Бережіть себе та життя своїх близьких! І пам’ятайте, якщо Ви будете сумлінно та відповідально ставитися до організації відпочинку, літо принесе вам лише яскраві та позитивні спогади.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Житомирській області

Ви тут:Головна Будь обережним на воді!