Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Чужих дітей не буває

285613044 383048783861598 3981454666442409851 n
285618645 383050497194760 1551376704879225082 n

1 червня весь світ відзначає День захисту дітей. Свято, яке покликане привернути увагу до захисту прав дитини. На жаль, цьогоріч дитинство багатьох маленьких українців затьмарила війна. Чужих дітей не буває, тому і в цей нелегкий час потрібно дарувати їм більше радісних та щасливих миттєвостей.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей з подарунками до малечі в КНП «Обласний спеціалізований будинок дитини» Житомирської обласної ради, що знаходиться у м. Новоград-Волинський, завітали голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий та директор Благодійного фонду "Нехай твоє серце б'ється", депутатка районної ради Наталія Нагорна.

У рамках спільної гуманітарної ініціативи для дітей передали ковдри-антистрес, розвиваючі ігри, печиво та солодощі, а також приділили вихованцям закладу свою увагу, тепло та турботу.

Зараз у закладі виховується 10 діток. Загалом будинок дитини може розмістити у своїх стінах 50 дітей. Заклад забезпечує медико-соціальний захист дітей-сиріт, дітей, які залишилися без піклування батьків, та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах віком від 0 до 6 років включно, а дітей з інвалідністю від 0 до 18 років. Відтак, у закладі можуть перебувати як діти з вадами фізичного та розумового розвитку, так і з іншими захворюваннями.

Зокрема, як зазначає керівник КНП «Обласний спеціалізований будинок дитини» Житомирської обласної ради Ірина Федорчук, якщо родина перебуває у складних життєвих обставинах, батьки із відповідною заявою можуть звернутися до голови своєї територіальної громади або ж в службу у справах дітей, щоб дитину направити на тимчасове перебування в будинок дитини. Тут їй надаватимуть цілодобовий догляд, харчування та медико-соціальне забезпечення.

Ірина Федорчук висловила щиру вдячність за підтримку та взаємодію районній раді і благодійному фонду. В свою чергу, Артур Загривий та Наталія Нагорна подякували керівнику, вихователям та усім працівникам закладу, які докладають чимало зусиль, створюючи світлу атмосферу та домашній затишок для цих діток.

Такі зустрічі надихають та надають наснаги допомагати усім, хто цього потребує, а особливо дітям, адже ніколи не слід забувати, що діти – це наше майбутнє, і дорослі повинні зробити усе можливе, аби підростаюче покоління зростало сильним та щасливим.

Разом ми можемо більше!

Ви тут:Головна Чужих дітей не буває