Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Життя ще одного Героя Чижівської громади забрала клята війна

281856218 376609067837436 964792590325933002 n

17 травня 2022 року загинув житель села Чижівки Новоград-Волинського району, військовослужбовець батальйону «Айдар», командир протитанкового взводу роти вогневої підтримки, лейтенант ЗСУ ПАЛАМАРЧУК Юрій Тарасович, 06.05.1996р.н.

Під час виконання бойового завдання в Донецькій області Юрій отримав несумісні з життям бойові поранення.

У нього залишилась молодша сестричка Юлія.

Дорогі рідні та близькі! Неможливо знайти слова, які хоч трохи загасять ваш біль. Прийміть щирі співчуття від Новоград-Волинської районної ради, Чижівської сільської ради та усіх жителів Чижівської громади.

Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю Юрія. Нехай добрий світлий спомин про нього, назавжди залишиться в серцях рідних, односельчан, бойових побратимів, усіх хто його знав, любив та шанував.

Герої не вмирають! Слава Україні!!!

Ви тут:Головна Життя ще одного Героя Чижівської громади забрала клята війна