Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Захищаючи Батьківщину загинув житель селища Довбиш Новоград-Волинського району Фурнік Євгеній Валентинович

285289820 375059288017688 8224701141912649683 n

27 травня 2022 року, захищаючи Батьківщину, поблизу населеного пункту Довгеньке загинув житель селища Довбиш Новоград-Волинського району, військовослужбовець 13 батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Фурнік Євгеній Валентинович, 03.12.1997 року.

У загиблого залишилися мати, батько, брат, сестра.

Новоград-Волинська районна рада та Довбиська селищна рада висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Хоробрий воїн захищав не тільки Україну, а й кожного з нас, наш край, нашу свободу і незалежність. Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – ВІЧНА.

Ви тут:Головна Захищаючи Батьківщину загинув житель селища Довбиш Новоград-Волинського району Фурнік Євгеній Валентинович