Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна пам’ять Герою, Захиснику України!

284853933 827615564883178 4501020900169897836 n

Новоград-Волинська районна рада та Брониківська сільська рада висловлюють щирі співчуття рідним та побратимам загиблого бійця 95 ОДШБр, жителя с.Несолонь Брониківської територіальної громади Кокудовича Романа Сергійовича, який загинув у ході бойових дій 25.05.2022 року.

На жаль, війна забирає найкращих синів України. У загиблого залишилися: маленький синочок Андрійко, якому всього півтора року, дружина Ольга, мати Ніна, вітчим Микола, сестра Аліна та брат Олег.

На жаль, Брониківська земля втратила ще одного патріота та свого захисника. Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою.

Ми глибоко співчуваємо сім'ї, батькам, усій родині та близьким Романа Кокудовича. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цю важку біль втрати близької людини.

Вічна пам’ять Захиснику України!

Ви тут:Головна Вічна пам’ять Герою, Захиснику України!