Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Для вимушених переселенців, які проживають у гуртожитку Новоград-Волинського ліцею, передали продукти харчування та ковдри-антистрес

шшшшшш
гггггггг

Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий та директор Благодійного фонду «Нехай твоє серце б'ється», депутатка районної ради Наталія Нагорна 16 травня завітали до Новоград-Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Житомирської обласної ради.

В рамках спільної гуманітарної ініціативи благодійного фонду та районної ради було передано продукти харчування та ковдри-антистрес, які мають розслабляючу, терапевтичну дію при безсонні та після стресових станів, для вимушено переміщених осіб, які тікаючи від війни залишили свої домівки та тимчасово проживають в гуртожитку ліцею. «Сподіваємося, що наша допомога дозволить переселенцям, які знайшли тут прихисток, почуватися більш комфортно та швидше відновити свій емоційний стан» - зауважила Наталія Нагорна.

Як підкреслив директор навчального закладу Віктор Онищук: «З 28 березня ліцей відкрив свої двері для поселення вимушено переміщених осіб, розгорнувши для цих цілей 85 ліжко-місць. Звичайно, ніхто навіть не сумнівається, що перемога буде за нами і вже скоро ці люди зможуть повернутися у свої міста та села. Однак, наразі наше завдання – створити максимально зручні умови для їх проживання у нашому ліцеї».

Відтак, було обговорено актуальні проблеми та потреби закладу. Віктор Онищук подякував за надану допомогу і підтримку в цей нелегкий для нашої країни час, ознайомив з умовами розміщення вимушено переміщених осіб, організацією їх харчування, побуту та відпочинку, а також історією створення ліцею та матеріально-технічною базою закладу. Зокрема, у музеї ліцею зберігається картина, яку написали та подарували переселенці, котрих війна залишила без нічого, але не зламала їх моральний дух та любов до життя.

Від депутатів Новоград-Волинської районної ради у книзі відгуків ліцею залишили теплі слова подяки за організацію прихистку для вимушених переселенців та побажання перемоги і мирного неба над Україною. «Сьогодні всі ми згуртувались заради одного – аби не втратити свою країну та незалежність, аби відстояти рідну землю у боротьбі з російською навалою. Щиро дякую Вам за людяність та небайдужість, за те, що приймаєте тих, кого війна вигнала з домівок та змусила шукати притулку. Разом ми переможемо будь-які труднощі!» - зазначив Артур Загривий.

Ви тут:Головна Для вимушених переселенців, які проживають у гуртожитку Новоград-Волинського ліцею, передали продукти харчування та ковдри-антистрес