Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Новоград-Волинщина у жалобі... Війна забирає найкращих 

FB IMG 1651306234425
Російсько-українська війна забрала життя нашого земляка, громадського діяча і політика, справжнього патріота своєї країни, депутата Новоград-Волинської районної ради Віктора Гончарука.
З першого дня російського нападу він добровільно став на захист рідної землі у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади та героїчно загинув 28 квітня 2022 року під час ракетного обстрілу при виконанні бойових завдань біля Харкова.
Голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, депутати районної ради та виконавчий апарат висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, друзям, колегам та військовим побратимам. 
Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі.
Світла пам’ять про Героя, який віддав своє життя за Україну навіки залишиться в наших серцях.
Вічна пам’ять та слава захиснику України!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!
Довідково:
Гончарук Віктор Васильович, народився 2 жовтня 1967 року в с. Соболівка Романівського району Житомирської області .
 У 1982 році закінчив Гірківську  восьмирічну школу.
У 1986 році закінчив Житомирський технікум землевпорядкування у с.Ярунь Новоград-Волинського району за спеціальністю технік-землевпорядник. 
З 1986 по 1988 рік служив в Збройних силах України.
З 1988 року працював інженером по техніці безпеки та охороні праці в колективному сільськогосподарському підприємстві с.Гірки Новоград-Волинського району.
1994-1997 рр - вчитель біології і хімії в школах №8 та №11 м.Новоград-Волинського.
1997-2002 рр - тренер Житомирської федерації таеквон-до, тренер-викладач секції у м. Новоград-Волинський.
2002-2005 рр - завідував відділом інформаційного та аналітичного забезпечення виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради.
2005 рік - заступник голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації.
2006-2010 рр - голова Новоград-Волинської районної ради.
2011-2015 рр - тренер-викладач секції східних єдиноборств при гарнізонному Будинку офіцерів  №31 м.Новоград-Волинського.
2015-2019  рр. - помічник-консультант народного депутата України Б.І.Тарасюка.
З 25 жовтня 2020 року був депутатом Новоград-Волинської районної ради від політичної партії "Сила і Честь", головою фракції.
З 01 лютого 2021 року та на період загальнодержавної мобілізації працював заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Стриївської сільської ради Новоград-Волинського району.
Освіта - вища
-  Житомирський державний педагогічний інститут ім. І.Франка (1994 рік), спеціальність: вчитель біології та хімії.
- Національна академія державного управління при Президенту України (2008 рік), спеціальність: магістр державного управління.
Кандидат педагогічних наук.
Ви тут:Головна Новоград-Волинщина у жалобі... Війна забирає найкращих