Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вони поклали життя в боях з російським окупантом. Герої не вмирають...

278336916 294192422887615 5338439855266157594 n
278581345 294236162883241 7627675908935778752 n

Наказом Державного агентства лісових ресурсів України ЦІОНЕЛЯ Михайла Володимировича, тракториста Биківського лісництва державного підприємства «Баранівське лісомисливське господарство», та ЯЦЕНКА Валентина Миколайовича,майстра лісу Броницького лісництва державного підприємства «Городницьке лісове господарство» нагороджено нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства» (ПОСМЕРТНО).

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, - йдеться в Наказі.

Обоє лісівників поклали життя в боях з російським окупантом. Михайло Ціонель загинув 1 квітня в результаті попадання артилерійського снаряду в танк, поблизу смт Народичі Житомирської області. Життя Валентина Яценка обірвалося 8 березня під час артилерійського обстрілу поблизу міста Світлодарська.

Напередодні нагороди вручено сімям героїв. Профспілкові організації усіх державних лісогосподарських підприємств області надали сімям загиблих фінансову допомогу.

Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства та усі лісівники області сумують за загиблими колегами. Світла память про героїв житиме у віках. Герої не вмирають!

Слава Україні! Героям слава!

Джерело: Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства

Ви тут:Головна Вони поклали життя в боях з російським окупантом. Герої не вмирають...