Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Воєнний стан в Україні продовжено до 25 травня

c1037f3b73b964d473e71a5262ae77b3

 Верховна Рада України на пленарному засіданні продовжила термін дії воєнного стану в Україні з 5:30 25 квітня ще на 30 діб. Таким чином воєнний стан продовжено до 25 травня 2022 року.

Відповідний Закон про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» (реєстр. № 7300) було ухвалено у четвер, 21 квітня.

Текст документа за посиланням: https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/39467

 Воєнний стан в Україні було введено  24 лютого цього року у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони й відповідно до українського законодавства.

Ви тут:Головна Воєнний стан в Україні продовжено до 25 травня