Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Спільна гуманітарна ініціатива продовжує працювати

FB IMG 1649877409594
У сьогоднішніх реаліях розуміємо, як важливо допомагати кожному, хто опинився у складних життєвих умовах та потребує підтримки. 
В рамках спільної гуманітарної ініціативи Благодійного фонду "Нехай твоє серце б'ється" та Новоград-Волинської районної ради продовжуємо доставляти гуманітарну допомогу у населені пункти, які найбільше постраждали від російських окупантів.
Відтак, 13 квітня у співпраці з Новоград-Волинською районною військовою адміністрацією та представниками церков відправили продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни в с. Заруддя Вишгородського району на Київщині. Тим самим, підтримавши наших українців, які на власні очі бачили усі жахіття цієї страшної війни.
Щира подяка усім, хто долучився: Благодійний фонд "Нехай твоє серце б'ється", Наталія Нагорна #досить, Артур Загривий, Вячеслав Авраменко, Валерій Корсун, Андрій Іванов, кожному благодійнику, волонтеру, соціальному працівнику, усім небайдужим.
Разом до перемоги!
Ви тут:Головна Спільна гуманітарна ініціатива продовжує працювати