Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Житомирська обласна військова адміністрація інформує!

FB IMG 1649094816496
image
Звертаємо увагу, що комендантська година на Житомирщині з 21:00 до 6:00 ранку.
Нагадаємо, що у цей час для громадян діють певні обмеження, необхідні задля їхньої безпеки. У визначений час мешканцям області необхідно залишатися вдома, а в разі спрацювання сигналу тривоги – спуститися в укриття.
Перебувати на вулицях у комендантську годину мають право військові, поліцейські та громадяни, які мають спеціальну для цього перепустку. Правопорушників правоохоронці будуть притягувати до відповідальності.
Шановні жителі Житомирщини! Ми бачимо, як ворог обрав підступну тактику нанесення авіаційних та ракетних ударів по інфраструктурним об’єктам області. При цьому все частіше страждають житлові будинки та об’єкти життєзабезпечення.
Нагадуємо, що на території області у темну пору доби необхідно дотримуватися світломаскування. Відсутність освітлення на трасах та у містах області значно ускладнює орієнтування ворожій авіації та робить менш помітними житлові масиви та важливі інфраструктурні об’єкти.  
Закликаємо усіх дотримуватись впроваджених правил заради власної безпеки, а також безпеки ваших сусідів та рідних міст та селищ.
Джерело: Житомирська ОВА
Ви тут:Головна Житомирська обласна військова адміністрація інформує!