Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Благодійний фонд "Нехай твоє серце б'ється" продовжує інформувати

FB IMG 1649091029128
FB IMG 1649091039662
FB IMG 1649091061619
Щодня наша команда працює щоб оперативно допомогти кожному! 
Щодня ми переживаємо, коли бачимо, як швидко пустіють полиці і шукаємо можливості щоб допомогати далі. Кожна фура - це результат  роботи наших друзів - партнерів і нашого гуманітарного штабу!
Наш основний гуманітарний штаб наразі знаходиться в Новоград-Волинському районі. Саме тут на сьогодні знайшли прихисток близько 10 тис. переселенців і ця кількість щодня збільшується.
Це люди з Гостомеля, Житомира, Овруча, Малина, Коростеня, Макарова, Ірпеня, Бучі, Києва, Чернігова та з інших міст і селищ, які постраждали від війни.
Кожна сім’я і окрема людина має свою історію болю, глибоке людське горе, яке неможливо виміряти будь-якими критеріями. 
За останні 3 тижні в рамках спільної благодійної ініціативи допомогу отримали:
-  440 переселенців та людей, які опинились за межею бідності через війну;
- 10 підрозділів наших збройних сил;
- 8 громад та селищних рад, де зараз проживає близько 2000 переселенців.
Крім того нами організовано розвезення продуктових та гігієнічних наборів для родин і дітей з Овруцького, Коростенського, Малинського, Житомирського районів, які постраждали внаслідок війни та передано медикаменти і хірургічне обладнання  в госпіталь міста Охтирка, що на Сумщині.
Це важка робота багатьох людей, які власними ресурсами привозять, розвантажують, сортують,  обліковують, збирають потреби та видають допомогу за покликанням серця!
Кожен з них, є героєм на своєму місці, оскільки продовжує робити велику справу у допомозі людям: Артур Загривий, Валерій Корсун, Наталія Нагорна, Катерина Гладунова, Владислава Нестеренко, Ольга Вишетравська, кожен волонтер, кожен наш соціальний працівник і звісно ж наші польські друзі! Це наша  неймовірна команда, яка працює заради життя!
І так до перемоги!
Ви тут:Головна Благодійний фонд "Нехай твоє серце б'ється" продовжує інформувати