Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Подати заявку на 6500 грн «єПідтримки» можна до 31 березня включно

ofg3na---c17x11x50px50p-c17x11x50px50p--3de8a9259262c130b6f90f74d5fa0fe3

Кабмін визначив, що 31 березня 2022 року є останнім днем подання запитів для отримання допомоги в рамках програми «єПідтримка».

Про це йдеться в постанові уряду №3 67 від 26 березня.

«Установити, що останнім днем подання запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках програми «єПідтримка» є 31 березня 2022 року», — ідеться в постанові.

Хто може отримати 6500 грн:

  • ФОПи всіх груп, які сплатили ЄСВ за четвертий квартал 2021 р.;
  • наймані працівники, за яких сплачено ЄСВ за четвертий квартал, крім працівників організацій, які отримують кошти з держбюджету;
  • ФОПи, які не перебувають у стані припинення діяльності, реорганізації або ліквідації.

Зараз ця послуга доступна мешканцям регіонів, де ведуться найактивніші бойові дії: Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Житомирської, Одеської, Волинської, Київської областей та Києва. 

Як отримати 6500 грн допомоги

Подати заявку на отримання 6500 грн можна онлайн через додаток «Дія». Для цього:

1.Перевірте, чи ваш додаток «Дія» оновлено до останньої версії. Щоб його оновити, оберіть «Меню» та «Оновити застосунок». Після — натисніть «Оновити» AppStore чи GooglePlay.

2.Знову зайдіть у «Дію», натисніть «Послуги» та оберіть «єПідтримка». 

3.Оберіть картку «єПідтримка».

Оформити картку «єПідтримка» можна у банках, які підключені до програми. Це — monobank, «ПриватБанк», «Альфа-Банк», «А-Банк», «Ощадбанк», «Укргазбанк», Raiffeisen Bank, «Банк Восток», IdeaBank, izibank та «ПУМБ». Детальніше про те, як це зробити, можна дізнатися з покрокової інструкції від Мінцифри: https://e-aid.diia.gov.ua/#card.

4.Натисніть «Отримати допомогу» та очікуйте зарахування коштів.

Ви тут:Головна Подати заявку на 6500 грн «єПідтримки» можна до 31 березня включно