Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

До уваги пасажирів: у ніч з 26 на 27 березня Україна переходить на літній час

277310376 338186328347844 5178071520808023679 n

До уваги пасажирів: у ніч з 26 на 27 березня Україна переходить на літній час. Стрілки годинників будуть переведені на одну годину вперед.

Це не позначиться на часі відправлення та прибуття поїздів: на всіх ресурсах залізниці він вказаний уже з урахуванням зміни часу.

Просимо наших пасажирів не забути перевести годинники та стежити за часом прибуття й відправлення поїздів на табло вокзалів.

Відчуваєте цей запах у повітрі? Це літо. Воно вже близько. А наша перемога — ще ближче.

Джерело: Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia

Ви тут:Головна До уваги пасажирів: у ніч з 26 на 27 березня Україна переходить на літній час