Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Звернення голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого (24.03.2022р.)

276138838 285215567096004 1170525565170987374 n

24 березня – Місяць Незламності України. Місяць запеклої боротьби українського народу проти повномасштабної російської агресії. Місяць, який ми вже точно ніколи не забудемо. Місяць війни, який змінив всіх і кожного!

Майже 700 годин героїчного опору. Понад 40 000 хвилин безперервної праці на перемогу України.

Ми сильні і єдині як ніколи! Усі – від воїнів, що боронять країну від російських окупантів, рятувальників, які під обстрілами продовжують витягувати з-під завалів людей, пожежників, які приборкують вогонь 24/7, лікарів, які рятують життя у сховищах і підвалах, працівників, які продовжують працювати і підтримувати економіку України, освітян – які навчають дітей та молодь, волонтерів, які сортують гуманітарку, допомагають тим, хто залишився без їжі та ліків, влади, яка звертається до усього світу за підтримкою та допомогою!

Тримаємо оборону, віримо у наших Захисників!

Все буде Україна!

Ви тут:Головна Звернення голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого (24.03.2022р.)