Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Спільна гуманітарна ініціатива Благодійного фонду "Нехай твоє серце б'ється" і Новоград-Волинської районної ради продовжує працювати!

276205341 335365901963220 5564520710769926172 n

Спільна гуманітарна ініціатива Благодійного фонду "Нехай твоє серце б'ється" і Новоград-Волинської районної ради продовжує працювати! Від її початку пройшов тиждень, за який допомогу отримали 215 людей, 43 дитини, 5 підрозділів наших захисників. Також передали допомогу в 3 громади Новоград-Волинського району, в яких знайшли прихисток біженці.

Якщо Ви маєте потребу в продуктах "на сьогодні, не про запас", у засобах гігієни, потребу у дитячому харчуванні і памперсах, - телефонуйте моїй помічниці з 10:00 до 17:00 за номером 063-49-65-593 - Катерина.

Завтра розвеземо ліки і продукти до районів Житомирської області, які потерпають від обстрілів російських агресорів.

У нас склалась неймовірна команда з працівників благодійного фонду та районної ради. Не залежно від посад і статусів ми кожен день працюємо на рівні, щоб максимально забезпечити наявні потреби і організувати ефективну роботу.

Голова районної ради не тільки виділяє власний транспорт і ресурси, але й особисто вигружає допомогу, зустрічає біженців, допомогає нам з логістикою.

Ми насьогодні побудували чіткий алгоритм залучення та оперативної видачі допомоги.

Дякую, кожному благодійнику, кожному волонтеру, кожному хто привозить, кожному хто вигружає та загружає, кожному хто її сортує, обліковує, опрацьовує звернення, розвозить і видає людям! Ви неймовірні!

Ще ніколи ми не були так сильно об'єднані єдиною метою, як сьогодні!

І так –до ПЕРЕМОГИ!

#УкраїнаПереможе!

Наталія Нагорна, голова БФ "Нехай твоє серце б'ється", депутатка Новоград-Волинської районної ради

Ви тут:Головна Спільна гуманітарна ініціатива Благодійного фонду "Нехай твоє серце б'ється" і Новоград-Волинської районної ради продовжує працювати!