Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Звернення Артура Загривого, голови Новоград-Волинської районної ради

FB IMG 1647338506460
20-й день українські воїни героїчно та самовіддано захищають рідну землю від рашистської навали! Ми даємо гідну відсіч ворогові, яку він ніяк не очікував!
Сьогодні кожен на своєму місці має робити все для нашої перемоги. Наша підтримка Збройним Силам України та загонам територіальної оборони має бути максимальною! І не важливо у чому вона проявлятиметься: у плетінні сіток, виготовленні коктейлів «Молотова», наданні фінансової і гуманітарної допомоги чи у щоденній молитві за мир в Україні і життя кожного українця!
Дякую волонтерам, небайдужим громадянам, підприємцям, усім хто підтримує внутрішньопереміщені сім’ї, яких війна погнала від рідних домівок у наші краї.
Дякую аграріям, які розпочинають найважчу в історії України весняну посівну.
Дякую кожному, хто своєю працею підтримує наших захисників! 
Шановні жителі Новоград-Волинського району, тримаймося міцно, тільки спільними зусиллями і святою вірою в перемогу ми здолаємо ворога!  
Бо ми на своїй землі, за нами правда і Бог!
Слава Україні!
Смерть ворогам!
Ви тут:Головна Звернення Артура Загривого, голови Новоград-Волинської районної ради