Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Поліцейські нагадують: продаж алкоголю на території області заборонено!

FB IMG 1647324084733
До поліції регіону надходять повідомлення про порушення окремими громадянами  заборони торгівлі спиртними напоями, у тому числі домашнього виробництва. Кожен з таких фактів ретельно перевіряється. Лише упродовж тижня з приватних обійсть поліцейські вилучили майже тонну самогону та ще 3,5 тон закваски. Знищено півсотні самогонних апаратів. 
Нагадаємо, з 28 лютого на території усієї Житомирської області заборонено продавати алкогольні напої. Таке рішення прийнято Радою оборони Житомирщини. В усіх торгівельних закладах продаж цієї категорії товарів припинено.
Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачено відповідальність за:
- за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями… - штраф від 6 800 до 13600 гривень (ч. 2 ст. 156 КУпАП);
- розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді (ст. 178 КУпАП);
- виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення (ст. 176 КУпАП);
- придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення (ст. 177 КУпАП);
- виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів (ст. 177-2 КУпАП).
Законодавством за такі правопорушення передбачені штрафні санкції, а також конфіскацію фальсифікованих алкогольних напоїв та обладнання для їх вироблення.
Джерело: Поліція Житомирської області 
Ви тут:Головна Поліцейські нагадують: продаж алкоголю на території області заборонено!