Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

В умовах воєнного стану нищити довкілля злочин

FB IMG 1647188244699
Шановні палії, а ворожі танки ви так само будете палити? Чи вашої рішучості вистачає тільки на те, щоб завдавати шкоди довкіллю в таких складних для країни умовах?
Упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 17 загорянь залишків сухої рослинності в області. Внаслідок пожеж вогнем пройдено 32 га території. Займання сухостою зареєстровані на території усіх чотирьох районів області: Житомирського, Коростенського, Бердичівського та Новоград-Волинського. Зокрема, в с. Нове Життя Малинської територіальної громади полум’я з трави перекинулося на пустуюче обійстя, внаслідок чого вогнем знищено дім і 2 господарчі будівлі. Найбільші за площею пожежі сухостою, які сягнули 4 га, спалахнули в м. Коростень та у с. Турчинка Новоборівської територіальної громади.
Рятувальники Житомирщини закликають населення утриматися від спалювання залишків сухої рослинності та не шкодити екології регіону! Пам’ятайте, що з минулого року паліїв карають величезними штрафами. Однак жодні гроші не вартують того часу, який вогнеборці витрачають на гасіння таких загорянь, коли необхідно приходити на допомогу людям в умовах війни!
Джерело: Головне управління ДСНС України у Житомирській області 
Ви тут:Головна В умовах воєнного стану нищити довкілля злочин