Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Посилено відповідальність за мародерство

FB IMG 1646984479354
Минулого тижня Верховна Рада України прийняла Закон «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за мародерство».
Мінімальне покарання за мародерство, відповідно до ст. 432 Кримінального кодексу України, збільшене з трьох до п'яти років позбавлення волі. 
Крім того, санкції низки статей Кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. 
Йдеться про крадіжку, грабіж, розбій, вимагання, привласнення/розтрату майна.
Відтак навіть за дрібну крадіжку зловмисникам тепер може загрожувати реальний термін ув’язнення.
Джерело: Національна поліція України
Ви тут:Головна Посилено відповідальність за мародерство