Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вони загинули за Україну! 

FB IMG 1646941106103
FB IMG 1646941111024
FB IMG 1646941108613
08 березня 2022 року в результаті артилерійського обстрілу позицій на Світлодарській дузі, загинув стрілець-снайпер солдат Голумбйовський Віктор Павлович. Родом Віктор з м. Баранівка Житомирської області, йому було 39 років. Був призваний за мобілізацією 24.02.2022 року.  
Вдома у військового залишилася дружина та донечка.  
09 березня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу позицій на Світлодарській дузі, загинули водій механізованого взводу молодший сержант ЯЦЕНКО Валентин Миколайович та номер обслуги молодший сержант ЗАРУЦЬКИЙ Олег Юрійович. Військові призвалися в один день 24.02.2022 року, обидва родом із с. Бацево, Олевського району, Житомирської області, загинули на одній позиції.
Молодшому сержанту Яценко Валентину було 50 років, вдома у захисника залишилась дружина та три донечки. 
Молодшому сержанту Заруцькому Олегу 23 лютого виповнилось 40 років. 
Вдома у військового залишилися дружина, донечка та два сини. 
Гірко та несправедливо втрачати наших захисників. Новоград-Волинська районна рада висловлює співчуття рідним і близьким бійців 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Низький уклін та світла пам'ять Героям, які в такий тяжкий та доленосний для країни час стали на захист держави.
Ви тут:Головна Вони загинули за Україну!