Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Спільна гуманітарна ініціатива БФ "Нехай твоє серце б'ється" та Новоград-Волинської районної ради для людей, які опинились за межею бідності через війну з російським агресором в дії!

FB IMG 1646669883014
FB IMG 1646669889680
FB IMG 1646669893285
Наразі перед нами постають нові виклики, які вимагають запровадження нових гуманітарних ініціатив. Все частіше почали надходити звернення про допомогу і від мирного  населення, зокрема тих, хто опинився за межею бідності через війну. Це одинокі люди похилого віку та люди, які евакуювались ні з чим з Волновахи і Гостомелю: хто до родичів, хто в порожню батьківську хату.
З метою оперативного реагування на такі запити з головою Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий затвердили спільну гуманітарну ініціативу Благодійний фонд "Нехай твоє серце б'ється" та Новоград-Волинської районної ради. Швиденько зібрали необхідні продукти для людей разом з нашими працівниками та небайдужими. 
Особливо зворушена тим, що до даної ініціативи долучились і жителі Корецької громади. Такі щирі люди! Вони передали допомогу для підопічних нашого Фонду та для людей, які опинились за межею бідності внаслідок війни. 
З таким єднанням та взаємопідтримкою ми непереможні Українці!
По наявним запитам вже роздаємо! 
Дякую волонтерам, що допомогають розносити та розвозити харчі людям, які за станом здоров'я не мають змоги самостійно їх забрати!
Якщо і ви опинились в скрутних життєвих обставинах та маєте потребу в продуктах "на сьогодні, не про запас" телефонуйте моїй помічниці з 10:00 до 17:00 за номером 063-49-65-593 - Катерина.
 Наталія Нагорна, голова БФ "Нехай твоє серце б'ється", депутатка Новоград-Волинської районної ради
Ви тут:Головна Спільна гуманітарна ініціатива БФ "Нехай твоє серце б'ється" та Новоград-Волинської районної ради для людей, які опинились за межею бідності через війну з російським агресором в дії!