Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Звернення голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого (07.03.2022)

FB IMG 1646657510659
Шановні жителі Новоград-Волинського району! Минула доба у нашому районі пройшла без надзвичайних ситуацій. Цілодобово у посиленому режимі в громадах працюють загони територіальної оборони, добровільні загони, правоохоронні органи. 
На жаль, ввечері 6 березня авіаударів знову зазнала північ Житомирщини - міста Овруч, Коростень та Малин.
За інформацією поліції 1 загиблий та 4 поранених...
Закликаю всіх бути уважними, реагувати на усі сповіщення  про повітряну тривогу та почувши сирени негайно прямувати до найближчого укриття. 
Сьогодні у Міжнародному кримінальному суді ООН у Гаазі розпочалися слухання за позовом України проти Росії щодо воєнних злочинів РФ, зокрема і щодо звинувачень в геноциді. 
Кара для російських варварів на чолі з путіним буде невідворотною!
Російський окупант: іди додому! Як російський корабель!
Ворог щодня атакує і наш інформаційний простір різноманітними фейками. Тим самим намагається посіяти серед нас паніку.
Прохання до користувачів соцмереж: перед репостом і поширенням будь-якої інформації перевірте, будь ласка, чи була вона оприлюднена в офіційних джерелах.
Зберігайте спокій, читайте лише офіційні джерела, дотримуйтесь комендантської години, при виявленні підозрілих предметів повідомляйте поліцію.
У разі перебоїв у роботі спецлінії 102 звернутися та повідомити про подію можна  за додатковим телефоном поліції Житомирської області: 067-411-22-70. За цим же номером можна залишити повідомлення у месенджері Telegram @Police_zt
Новоград-Волинська районна рада звернулася з закликом до глав держав та урядів, парламентів та народів держав-членів НАТО підтримати прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття повітряного простору над нашою державою для російської авіації та ракет.
Close the sky over Ukraine!
#NoFlyZoneUA
#stoprussia
Все буде Україна!
Ви тут:Головна Звернення голови Новоград-Волинської районної ради Артура Загривого (07.03.2022)