Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Дії при виявленні підозрілого предмета та додатковий номер телефону поліції у Житомирській області 

FB IMG 1646321162222
Якщо ви виявили без нагляду валізи, пакунки, коробки, іграшки тощо:
— зателефонуйте на спецлінію 102, повідомте про вашу знахідку та зберігайте спокій;
— попередьте перехожих про можливу небезпеку;
— відійдіть від знахідки на безпечну відстань;
— у  разі не переміщуйте предмет, не торкайтесь його;
— не паліть поруч з предметом, не користуйтесь відкритим вогнем.
За тиждень війни поліцейські Житомирщини перевірили кілька сотень повідомлень про підозрілі предмети. Люди інформують поліцію про пакунки, нічийні дитячі іграшки, сумки, рюкзаки та інші підозрілі речі, виявлені на вулицях населених пунктів у їх громадах. 
На такі повідомлення оперативно реагують фахівці вибухотехнічної служби ГУНП, які виїжджають на місця подій і перевіряють відповідну інформацію.
Відтак правоохоронці закликають громадян бути пильними і обережними, а також пояснити дітям необхідність бути уважними та не чіпати підозрілі предмети. Особливу увагу слід звертати на нічийні речі, яких раніше ви не спостерігали у дворах ваших багатоповерхівок, габаритні предмети, з дротами або обклеєні скетчем пакунки. Про виявлення подібних знахідок повідомте до найближчого відділку поліції, штабу територіальної оборони або органу влади.
До уваги жителів Житомирщини! Через перенавантаження служби 102 у поліції Житомирської області створено резервний номер телефону. У разі перебоїв у роботі спецлінії  звернутися та повідомити про подію можна буде за додатковим телефоном  067-411-22-70.
За цим же номером можна залишити повідомлення у месенджері Telegram @Police_zt
Ми працюємо цілодобово задля вашого спокою та безпеки
Джерело: Поліція Житомирської області
Ви тут:Головна Дії при виявленні підозрілого предмета та додатковий номер телефону поліції у Житомирській області