Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Укрзалізниця запровадила евакуаційні поїзди з Житомира до Львова через Бердичів

FB IMG 1646319116758
Про це зазначає перша заступниця голови Житомирської цивільно-військової адміністрації Наталія Остапченко.
«Поїзди курсуватимуть регулярно, щодня о 13:00. Просимо пасажирів прибувати на залізничний вокзал ст. Житомир. Поїзд курсуватиме через Бердичів», — йдеться у повідомленні.
Державна прикордонна служба звертає увагу, що у зв’язку з введенням в Україні воєнного стану, тимчасово, обмежено виїзд з України окремій категорії громадян, зокрема заборонено виїзд за межі України громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років. Така норма діятиме на період правового режиму воєнного стану.
Джерело: Житомирська обласна військова адміністрація 
Ви тут:Головна Укрзалізниця запровадила евакуаційні поїзди з Житомира до Львова через Бердичів