Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

До уваги жителів Житомирської області!

FB IMG 1646243629714
Звертаємо вашу увагу на те, що повноваження перевіряти документи для встановлення особи мають ВИКЛЮЧНО працівники поліції. У випадку, якщо до вас підходять невідомі особи у цивільному одязі та вимагають пред’явити документи, одразу телефонуйте на 102.  
Наголошуємо, що місцеві загони самооборони, які виявили бажання допомогти у захисті своїх населених пунктів, здійснюють патрулювання виключно за присутності представника поліції.
Також нагадуємо, що на території Житомирської області встановлено комендантську годину з 22:00 до 06:00. Протягом встановленого періоду діє заборона на пересування вулицями населених пунктів області. У осіб, які знаходитимуться на вулиці у заборонений час, будуть перевіряти документи, аби визначитися з обґрунтованістю причин перебування на вулиці під час комендантської години. Прохання врахувати дану інформацію плануючи свій день.
Джерело: Житомирська обласна військова адміністрація 
Ви тут:Головна До уваги жителів Житомирської області!